Selamat datang ke Blog Saya

Friday, 7 October 2011

inTroDUctioN oR pENgEnAlAn Diri... =)

Assalamualaikum...saye baru bt blog ni pada 7 October pada pukul 10.48 am..Ini pon sebab saje2 nak isi mase lapang sementare cuti sem ni.. haa...Tgok kat atas ni...gamba sape tu...??Die ni sebenanye kan....
Nama : Norbaizura bt Kamarudin (BAizura or b)
Umur : 20 tahun sudah...
Birthday : 9hb 3 1991 (klo da tibe masenye tu,igt2 kan la dri bagi hadiah yew)huhu
Asal :Seremban,N.sembilan
Adik-beradik:6 orng n saye anak yg ke 2..
Nak tengok adik2 n family saye x???? kalo nak...kelip kan mate 2 kali yew...hehe....
haa..tgok tu..tu la family saye...yg baju coklat tu abg saye..Name die Mohd Zamani Kamarudin,22 tahun blaja kat uitm shah alam, yg belakang die tu...of course la sye kn...hehesye blaja kat UiTM Melaka,,Sebelah tu plak adik sye...Nama die NOr Aida Amira Kamarudin,19 tahun blaja kat UitM Segamat...Next to her also my sister,her name is Nor Zulaikha Kamarudin,12 tahun blaja kat Sek Ren Sikamat... yg kecik kat mak sye tu name die Nor Alliya MAisarah,2 tahun n yg kt papa sye lak nme die Nor Zahira Natasya,4 tahun....Cukup la tu kn...bnyak sgt dah ni...adik2 sye yg kecik ni da bising2 kat sebelah ni.....ok lah...next time sye cite lagi ye..sye tpakse pegi nie,,,,bubbye...

3 comments:

  1. Ape kne nye ttbe nak buat blog ni?
    Rse tercabar dengan blog si kacak kah?

    ReplyDelete
  2. buat sal cite hantu...bru ramai bace

    ReplyDelete
  3. Anonymous : Haah..blog si kacak telah mencabar kesabaranku..haha...lantas ku bina blog ini demi menegakkan hak2 blogger yang lain..kah3,,,

    yela..nnti buat la cite antu lak...

    ReplyDelete