Selamat datang ke Blog Saya

Friday, 7 October 2011

BerKeNalAN dEnGAn HouSEmaTeKu Di MelAKa

1) Nabahah..die ni la kawan aku dari awal sem..dari satu bilik..sampai la satu umah...die ni ayu
je...org kat sane ckp kiteorg ni mcm kemba..sebab,,bukan muke same taw..tapi 24 jam bersame..huhu..


2) Yang ni Rasyiqah name die...die somel je....die budak kelas lain tapi satu umah ngn aku..huhu..pangai2 die ngok2 jew..huhu...

3)die yang paling tinggi dalam umah kitorg...name die nadie..satu kelas ngn Rasyiqa...die ni suke blaja dalam bilik sorang2..last sem die dapat 4flat tu..

4)haa.....ramay org cakap yg muke die macam lisa surihani..??ase same skit x??..die ni bdak klas aku n housemate aku..die la paling padai dlm umah tu..every sem dapat dekan taw...

5) Simanisleenafa...name ni la yg die letak utk bluetooth die..huhu..tapi die mmg manis pon kan..name die sebenanye nor aleena mustafa...die pon every sem dekan jge...


6) nor syafika nabila...org soh panggil die nabila..die ni lembut je..suare pon sedap..mcm siti skit..cantek kn die..muke berseri2 jew...

7) Die ni pon housemate aku jge..die la paling salu bt org rumah ni annoying..cakap banyak xbenty...bajet je plak tu..haha...name die baizura..ehhh!silap lak...die ni bukan housemate aku,,tapi aku la...haha....

* Housemate aku ni best sgt..! mase last day paper,kitorang kua jalan puas2...nnty saye masokkn gmbar kitorg lgi...

14 comments:

  1. Kurang ajar kata perangai aku ngok2! Hohohohohohohh! Lg satu, nama fiqa takde nor lah. Syafiqah Nabilah. Haiyoo.

    ReplyDelete
  2. Kurang ajar kata perangai aku ngok2! Hohohohohoh!! Lg satu, nama fiqa takde nor lah. Syafiqah Nabilah. Haiyaaa.

    ReplyDelete
  3. perh,,ni calon2 ni,,adew yg single x angah,,,!!!!

    ReplyDelete
  4. Rasyiqah :memang tol pon pangai ko camtu kan..hohooho..xpela..bia la name sapika tu..yg penting aku panggl nme die nabila..atas permintaan die..huhu

    ReplyDelete
  5. Anonymous : Single??? yg single norbaizura kamarudin je..haha..yang lain sume da bepunye...

    Leenafa : awat hang gelak2 ni??huhu... rindu kamu...

    ReplyDelete
  6. Waaa~ bai~ kenal kan la aku sorang :D:D:D
    mane single??? XD

    hahaha~
    aku nak kenal ngan n0 7!! haha~

    ReplyDelete
  7. haha..ok la tu..no 7 tu still single...wakakaka

    ReplyDelete
  8. haha~ n0 7 xleh nak usha la wey~
    bahaye wey :D

    ReplyDelete
  9. nape lak bahaye...ce citer ce citer... hehe

    ReplyDelete
  10. shh~ kang pakwe ko cri aku wey~
    naye~ :P

    ReplyDelete
  11. eh suke2...hahah :) ce teka npe sy suke ni h.m???

    ReplyDelete
  12. dok taw la nape...dari kat fb sampay kat sini ta nak bg taw nape suke yew..huhu

    ReplyDelete