Selamat datang ke Blog Saya

Saturday, 8 October 2011

BrEAkFASt FoR TOdaY

Hari ni aku bangun lewat sikit...kuk 8.05a.m baru aku bangun,itupon sebab adik2 aku bt bising..hmm...tak payah la pasang alarm lagi kan??? adik2 nye mulut dah boleh dijadikan alarm... MAcam biasa la kalo aku bangun je tdo kan,kemas rumah....hehe..tapi hari ni my mum yg buatkan sarapan.. adik aku yang darjah 6 tu hari ni g CAMPING kat GUNUNG DATO.Hm,,ok..nak taw breakfast ape ye.. hari ni makan CEKODOK cicah GULAI KUNING TELUR.. Ha,ni la rupa breakfast aku tok hari ni.....



Agak2 ade sape2 tak nak cube rase kuih ni??? =)

No comments:

Post a Comment