Selamat datang ke Blog Saya

Sunday, 16 October 2011

Ini cerita benar (1)

Aku masih muda, baru sahaja 7 bulan mencecah 20an.Hidup seorang remaja, mestilah nak bebas kan, enjoy!
Arggghhhh...........!! 
Bosannya cuti semester kali ni!Duduk dalam rumah yang besar ni. Tengoklah rumah aku besar mana. Korang boleh bayangkan x duduk rumah sebesar ni ??
Ni r umah aku....

Satu hari tu, aku telampau bosan sangat tahap gaban, aku pun mandi la kat kolam renang umah aku.
4 jam juga la aku mandi daripada lepas subuh!
Masa ni pagi lagi,tu yg gelap skit .Aku amek gamba ni before aku mandi..

 Aku masok bilik balik.
Arghhhh..!Bosan3! Apa nak buat ni..???
Haaaa! Tiba2 aku teringat bapak aku ade tinggalkan kunci kereta spot dia.. Yuuuhhuuuu...
Thats great,baby! 
Cantek tak kete spot bapak aku???
Ni la kete sport bapak aku. Tapi die xsuke kerete ni..Tu yang die letak tepi stor.

Aku pon apa lagi, aku keluar la g pavillion dengan adik aku naik kete spot bapak aku tuh.. Jalan punye jalan kat sane, tekak haus plak. Lapar pulak tu. Aku pon pergi la makan kat restauran...
Aku dengan adik aku makan sampai mencecah RM 235.60.Pehhh, mahal but delicious....!
Nasib baik la mase tu duit berkepuk-kepuk dalam poket! 
kat sini la aku makan..tu waiter yang melutut kat aku tu..
Lepas aku makan kat situ, aku nak bayar la makanan yang kitorang makan tu.Tibe, ade la sorang waiter tu kan dia tumpahkan makanan kat aku. Aku pon bengang r! Apa lagi, die pon turus melutut kat aku. Eyyy!!! PAnas je la aku time tu.. Baju aku dah la mahal! Aku pon terus bla dari tempat tu. Mood aku hilang, aku terus balik ngan adik aku bawak kete spot bbapak aku balik! HUH........

* Sebenanye memang aku bosan, aku memang mandi kolam tapi kolam renang  adik aku yg aku beli kat tesco (RM 15.33).Hoho.. Pastu aku kua g terminal je ngan adik aku. 
NAek bas..Bas dah la lambat lak tuh =).
Mase nak balik sementare tunggu bas, punye la nak makan aiskrim, g la kat Mcd. Beli aiskrim yang RM1 tu je. Duit tak banyak..HAhahah....Lepas da bayar, aku nak masukkan duit aku dalam purse,then duit syiling bnyak tejatuh kat bawah. Pastu pekerja Mcd tu tolong kutip duit syiling tuh... Thankz kat akk tu sebab tolong kutipkaan..hohoho....  INi memang cerita benar taw! hahahaha


Macam mana??? ok ke x? Kalo rase ok, like3 la ye! hehehe =)
 

No comments:

Post a Comment